Puteți schimba viața în bine a unui copil și/sau a unei familii aflate în dificultate prin donații sau sponsorizări. 

Donații și sponsorizări pot fi făcute în conturile:

Banca Comercială Română Sucursala Braşov
Codul SWIFT:   RNCB ROBU
IBAN LEI:          RO 93 RNCB 0053 0486 1164 0001
IBAN EURO:     RO 66 RNCB 0053 0486 1164 0002

Sponsorizări

Un agent economic poate decide ca o parte din impozitul societății să fie direcționat către Fundația Agapedia România.

Printr-un contract de sponsorizare (bani sau obiecte) se poate deduce până la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, respectiv valoarea calculată prin aplicarea a 0,75% la cifra de afaceri.

Contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, și a Codului Fiscal, pot scădea din impozitul pe profit datorat statului sumele aferente din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele:

  1. valoarea calculată prin aplicarea a 0,75% la cifra de afaceri – pentru situațiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul cifra de afaceri;
  2. valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat.

Puteți alege ca 20% din impozitul pe profit sau valoarea calculată prin aplicarea a 0,75% la cifra de afaceri a companiei, sume pe care le datorați statului, să fie direcționate către activitățile eduaționale și medicale ale Fundației Agapedia România.

Dacă doriți să sponsorizați activitățile organizației noastre și aveți nevoie de mai multe informații referitoare la sponsorizări, contactați-ne!  

ConnectingHearts