Broșura “Alege pentru tine” prezintă câteva recomandări despre prietenie, analizarea comportamentului, alegerea celor mai corecte decizii privind relațiile sexuale, sfaturi utile pentru evitarea situațiilor de risc. Ea se adresează cu precădere tinerilor cu vârsta cuprinsă între 13 – 18 ani.

Broșura a fost tipărită în cadrul proiectului “Pubertatea și adolescența” finanțat de Fundatiei TELUS International Romania cu suma de 4.333 dolari.

Despre Fundaţia Telus Internaţional România – Fundaţia TELUS Internaţional România este o iniţiativă de responsabilitate socială prin care se distribuie anual 100.000 de dolari către organizaţiile non-profit din România. Misiunea Fundaţiei este de a selecta cele mai potrivite cereri de finanţare din partea ONG-urilor locale şi de a acorda finanţare celor care demonstrează că vor avea impact asupra problemelor care afectează comunitatea locală. Sunt finanţate proiecte orientate către sănătate, educaţie şi mediu dedicate tinerilor sau familiilor. Obiectivul Fundaţiei este să susţină ONG-uri mici şi medii care sunt implicate activ în comunitatea locală şi cunosc foarte bine nevoile beneficiarilor, astfel sunt aprobate proiecte de maxim 5.000 de dolari şi două proiecte de maxim 10.000 de dolari pe an.

Descarcă varianta electronică.